Ανάβυσσος-Προτάσεις

Μέσα από αυτή τη σελίδα του ιστολογίου θα ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλους εσάς που θέλετε να κάνετε προτάσεις και να πείτε τη γνώμη σας για τον Δήμο Σαρωνικού και την Ανάβυσσο.

Κι αφού πέρασε η κουτσουρεμένη τετραετία (τρία χρόνια και πέντε μήνες) ξανά μπροστά σε εκλογές. Αυτά τα χρόνια προσαρμογής στον Καλλικράτη, ο νομοθέτης πίστευε ότι αρκούσαν για να αφομοιωθούν οι κάτοικοι πέντε περιοχών. Να αναμιχθούν στοιχεία και έθιμα πολλών χρόνων σε ένα. Να αποκτηθεί μια ομοιογένεια ώστε η δεύτερη περίοδος ενιαίας διοίκησης (πενταετής αυτή τη φορά) να αντιμετωπίσει έναν ενιαίο Δήμο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια είδαμε να λειτουργεί το τοπικιστικό στοιχείο, η ανομοιογένεια, η δυσπιστία και η προσπάθεια προσωπικής προβολής του  καθενός. Και τώρα είμαστε λίγο πιο έμπειροι για το επόμενο βήμα.

Μάθαμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε τον πληθυσμό ένα.

Μάθαμε να ακούμε τα θέλω του κάθε οικισμού, τις ανάγκες του,
τα προβλήματα του,την ανάπτυξη του.

Η συμμέτοχη μου στον συνδυασμό «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 5+» του Μανώλη Τσαλικίδη ήταν μονόδρομος αφού ήταν η παράταξη που επέλεξε να μείνει έξω από κομματικούς μηχανισμούς και στηρίξεις ( συγκαλυμμένες η όχι ). Δίπλα σε συνεργάτες που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που αγαπούν τον τόπο αυτό.

Αλλά έχει να κάνει και  με την αγάπη μου για την Ανάβυσσο και την πίστη που έχω ότι τόσο η Ανάβυσσος όσο και όλο το παραλιακό μέτωπο μπορεί να γίνει πόλος ανάπτυξης και δημιουργίας.

Έχει να κάνει στην θέληση μου να προσφέρω σε μια περιοχή που από την τετραετία 2007-2010 είχα υπηρετήσει στην θέση του Δημοτικού Συμβούλου προσπαθώντας να συμβάλλω κι εγώ στην καλύτερη ποιότητα ζωής αυτής της πόλης .

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s